Футболистите от националния отбор на Танзания, които играят в клубовете Йънг

...
Футболистите от националния отбор на Танзания, които играят в клубовете Йънг
Коментари Харесай

Основните играчи на Танзания си тръгват след мача с България

Футболистите от националния тим на Танзания, които играят в клубовете Йънг Африканс и Симба, ще изоставен лагера на отбора в Азербайджан незабавно след мача с България от шампионата на ФИФА, заяви Българска телеграфна агенция.

Мачът сред България и Танзания е в петък от 15:00 часа. Вторите мачове са на 25-и (понеделник), а от 18:00 часа българско време със срещата Азербайджан - България се закрива и пилотното издание на шампионата FIFA Series.

тава въпрос за общо девет футболисти от тези два състава, които ще бъдат освободени, с цел да се приготвят по-добре за четвъртфиналите в Африканската Шампионска лига. От тима на Симба това са Аиши Манула, Мохамед Хюсеин, Кенеди Джума и Кибу Денис. Играчи на Йънг Африканс са Абутуалеб Мшери, Букари Муамнието, Ибрахим Бака, Мудатир Яхия и Клемънт Мзизе.

" След като мине мачът с България, всички играчи от Симба и Йънг Африканс ще си заминат, с цел да се приготвят с клубовете си за значимите мачове на континента ", съобщи пресаташето на Танзания Клифърд Ндимбо.

Също по този начин той добави, че тези дни би трябвало да дойде обещаващият млад нападател Келвин Джон, който играе за втория тим на белгийския Генк. 20-годишният нападател е привлякъл вниманието на селекционера Хемед Сюлейман-Мороко с 4 гола в 24 мача в белгийската втора лига. Иначе момчето беше в предварителния лист за Купата на Африка, само че в последна сметка не заслужи доверието на тогавашния треньор Адел Амруш.

Така групата на Танзания за мача против Монголия ще бъде съставане от 15 футболисти, като в нея ще има единствено един вратар.

" Смешно е да се приказва, че Танзания е слаб тим... нека не ни изненадат "

Това съобщи футболният управител Николай Жейнов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР